Ostala sem brez službe … in potem …

Danes delim z vami Marjetino zgodbo, ki je izgubila službo ... in potem dobila novo, zanjo skoraj idealno!!!

==========

Ob izgubi službe sem se srečala z različnimi občutki, prepričanji, najbolj pa so izstopali jeza, strah in nemoč.

Jeza: Zakaj ravno jaz? V marcu še delavka meseca, avgusta pa dobim odpoved. V službi so ostale nekatere sodelavke, ki so po mojem prepričanju manj delovne, manj usposobljene …

Strah: Kako bom preživela? Če nimam službe, bom na koncu klošar, na cesti … dobesedno. Kaj bo z mojimi otroci?

Nemoč: Kaj pa lahko storim? Tako je, v življenju se dogajajo krivice. Če si priden in pošten, itak vedno potegneš ta kratko.

Obdobje brezposelnosti sem najprej izkoristila za počitek od dogodkov pred tem in za temeljit razmislek o tem, kaj želim v življenju še početi. Naredila sem nekakšno svojo osebno “bilanco” in odločila sem se, da naredim nekaj sprememb. Vključila sem se v protovoljstvo, kar je pomenilo še več dela z ljudmi, udeležila sem se vseh možnih brezplačnih seminarjev (preko zavoda in tudi drugih) in tudi dveh drugih plačljivih, ki sem jih plačala sama.

Ob tem, da sva s Petrom odstranila prepričanja:

  • Kriva sem, da sem izgubila službo.
  • Neumna sem. Drugi so bolj pametni, zato imajo službo.
  • Moraš biti pokvarjen, da preživiš v današnjih razmerah.

sem seveda bila ves čas aktivna v raziskovanju in iskanju prostih delovnih mest, razpisov, pregledovanju spletnih strani podjetij, ki so me zanimala, mreženju in oddaji prošenj.

Pripravljala sem se tudi na same razgovore/intervjuje. Vizualizirala sem jih in pri tem bila pozorna na občutke, ki so se mi porajali.

Ker sem se v vmesnem času udeležila tudi začetnega in nadaljevalnega ThetaHealing® seminarja, sem že znala odstraniti negativna prepričanja, ki so se pokazala pri vizualizaciji in naložiti ustrezne pozivitne občutke.

Bila sem povabljena na tri razgovore, dvakrat pa sem prišla v ožji izbor. In dobila sem službo, ki se je zelo približala moji sanjski službi.

Kot sem že napisala, sem bila najprej šokirana zaradi izgube službe, potem pa ves čas aktivna. Pri tem mi je bil Theta Healing® v veliko podporo, saj mi je omogočil, da sem lahko pomagala sama sebi.

==========

Če poznaš koga, ki je v podobni situaciji, mu prosim posreduj to zgodbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.