Ali lahko s “kopanjem prepričanj” razrešimo vse zadeve?

"Nisem prepričana, da je ukvarjanje s kopanjem prepričanj ... tisto, kar lahko razreši vse zadeve. Imam občutek, da svoj fokus ves čas usmerjam v preteklost z željo, da bi se osvobodila v sedanjosti in prihodnosti. Sprašujem se: Je to pot? Ali se lahko "zaciklam"?"

(Mnenje iz decembrske ankete)

Hvala za odlično mnenje oz. vprašanje!

Na prvi pogled se najbrž res zdi, da se lahko s kopanjem po preteklosti “zaciklamo”. Toda …

Če zadevo, ki nas obremenjuje in ima korenine v preteklosti, razrešimo, se osvobodimo težkega bremena, ki nenehno okupira naše misli in negativno vpliva na naše počutje, preprečuje lahkotnejšo sedanjost in optimističen pogled v prihodnost.

Tudi sam sem najprej intenzivno razreševal pretekla bremena. Vse, kar mi je prišlo na pot in me je spravilo v slabo počutje, sem “čistil”. Ampak vse to sem počel, ker sem imel (istočasno) pred očmi želeno sliko prihodnosti in ta me je strašno motivirala k spremembam.

To je trajalo približno šest let - od 2012 do 2018 … dokler nisem začutil, da se je ta del "čiščenja" končal. Razbremenjen v sedanjosti sem pričel lahkotno stopati v prihodnost.

Pri tem si tudi pomagam s ThetaHealing®-om, saj ta tehnika ni samo kopanje prepričanj. Za ustvarjanje lepše, prijetnejše prihodnosti uporabljam tudi manifestiranje, ki je usmerjeno v prihodnost, pa vpoglede (tudi) v prihodnost … in še marsikaj bi se našlo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.