Kako reševati travme

Vprašanje ...

Hvaležna sem za vse informacije, ki ste jih na prvi delavnici o travmah iz otroštva lepo pojasnili s primeri. Velikokrat sem se našla v vaših primerih. Delo na sebi je tako edini izhod in vstopnica za srečo, ki jo potem občuti tudi naše srce.

Zanima pa me, kako reševati travme pri otrocih oz. najstnikih, ki so na podzavestni oz. nezavedni ravni. Mislim na tiste, ki jih še nerojeni otrok doživi v maternici zaradi splava oz. odmrtja drugega zarodka ali ker je imel v maternici vseskozi medenično vstavo.

V kolikor to tudi spada v vaš koncept, vas prosim za odgovor.

... in naš odgovor na sami delavnici ...

Sodi v naš koncept … pa še kako! Na nadaljevalnem ThetaHealing® seminarju se učimo, kako pomagati v prav takih primerih. Tako-le piše v gradivu za seminar.

Od trenutka spočetja se zavedaš vsega, kar te obdaja. Občutki, čustva in prepričanja matere se pogosto prenesejo na otroka v maternici. Travmatične misli, občutki nezaželenosti, čustvena preplavljenost in druge stresne situacije, ki jih zarodek čuti, vplivajo na njegove nivoje noradrenalina in serotonina. Alkohol in uporaba drog prav tako vplivajo na mentalno zdravje zarodka in njegov fizični razvoj. Nekateri dojenčki se od začetka razvijajo kot dvojčki, vendar narava omogoča le eni tretjini spočetih dvojčkov, da se rodijo. To včasih pri preživelem dvojčku ustvari izjemen občutek osamljenosti. Tudi namen splava vpliva na posameznika. Vaja pošiljanje ljubezni otroku v maternici je izjemen zdravilni proces. To vajo lahko naredite na sebi, na svojih otrocih ali na starših. Kot moški ali ženska imate pravico podariti ljubezen svojemu otroku, ko je bil še v maternici. To vajo lahko izvedete tudi na svojih starših, vendar se zavedajte, da imajo svobodno voljo, če bodo zdravljenje sprejeli ali ne. Pri strankah potrebujete njihovo ustno dovoljenje, da naredite to vajo. Ta vaja vpliva na veliko bolezni, kot so alkoholni sindrom, bi-polarna okvara, motnje pri koncentraciji, avtizem in obsesivne motnje ter lahko preprosto izniči te bolezni.

Po vaji pošiljanje ljubezni otroku v maternici boste še vedno razumeli negativna čustva. Ta vaja bo reprogramirala vašo podzavest, da bo delovala iz mesta resnične ljubezni.

Spomnim se enega takega primera, ki sem ga reševal menda konec leta 2020.

Gospa je med rizično nosečnostjo morala ležati, njen mož pa je z otrokom hodil naokrog. Vsekakor pohvalno, da se je tako angažiral. Ampak gospa mu je težila ... in še vsem drugim po vrsti, jih obtoževala, jih “prisiljevala”, da so bili z njo. Takrat se je počutila zelo osamljeno in zapuščeno. Ti občutki so naju pripeljali do "travme, ki jo še nerojeni otrok doživi v maternici". Oče je zapustil njeno mamo takoj po zanositvi in očeta sploh ne pozna ...

Imate kakšno vprašanje, na katerega iščete odgovor? Pošljite nam ga. Mi bomo veseli vprašanja, vi in drugi bralci naših novic pa, verjamem, odgovora 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.