Kako smo odpravili bolečine v hrbtenici

Še kako resnična zgodba ... o bolečinah v hrbtenici

Po treh tednih neznosnih bolečin v hrbtenici, pri čemer ni pomagala nobena tableta in ne injekcija, sva s Petrom s pomočjo ThetaHealinga spremenila stanje v novo stanje brez tablet in takoj skoraj čisto brez bolečin. Malo kasneje, še isti dan po terapiji, ni bilo prisotne nikakršne bolečine več.

Počutila sem se prerojeno.

Delo je bilo temeljito in naporno. Kot da koplješ zaklad, a se je izplačalo.

Najprej sva prišla do tega, da

  • se ne poslušam,
  • ne postavim se zase in da
  • sebe ne upam dati na prvo mesto, ker me je strah.

To je izviralo iz otroštva. Petru je bilo takoj jasno, da je to samo izhodišče in da je zadaj še nekaj več, zato sva kopala še globje. V tej fazi sem bila zelo utrujena, a sem vztrajala do konca.

Potem sva ugotovila, da to ni moje in da sem to dobila po genetski liniji od mojega dedka in babice.

V sporu z dedkovimi starši sta se postavila zase, sta poslušala sebe, vendar pa so ju starši razdedinili in s tem pahnili v revščino. Čeprav sta kasneje zaradi vsega skupaj tudi zbolela, pa je bilo v vsem skupaj tudi nekaj pozitivnega. Ustvarila sta si svoje življenje, postavila hišo, postala sta močna, sposobna, vztrajna in delovna.

Ostal pa je miselni vzorec v obliki strahu: če poslušaš sebe in se postaviš zase, se to konča slabo zate ...

In jaz sem podedovala ta vzorec in zaradi strahu živela v krču ... In potem mi je zaradi zakrčenosti zdrsnil medvretenčni disk. Neznosnih bolečin vam sploh ne morem opisati.

Ko sva očistila travme povezane z tem dogodkom in stare miselne vzorce nadomestila z novimi, sem se počutila, kot da sem odvrgla velik težak nahrbtnik bremen. Ta nahrbtnik je bil zame pretežak in za mojo hrbtenico. Se ne čudim, da mi niti injekcije niso pomagale.

Sedaj se počutim bolj svobodno in razbremenjeno in vem, da bom zaradi tega lahko živela kreativno življenje brez strahu in bolečin.

================

V nasprotju s splošnim prepričanjem, da je dovolj, da se “ozavestiti”, “ponotranji” in “gre že enkrat čez" miselne vzorce, kot je na primer prepričanje, da se ni varno postaviti zase, to žal ne drži.

Negativne misli v zvezi z našimi bolečimi situacijami se nam še naprej ponavljajo in celo stopnjujejo.

Da, stopnjujejo se in celo pričnejo škoditi našemu zdravju.

Po odstranitvi pravih, ključnih psiholoških vzrokov (negativnih miselnih vzorcev, travm in blokad) se praviloma zgodi, da telo uspe samo ponovno vzpostaviti zdravo stanje!

Kajti ko odstranimo vzrok za nastanek simptomov, ni več potrebe po tem, da telo opozarja ali izraža “klic na pomoč”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.