“Sem dosti bolj umirjena, razni strahovi so odpadli.”

... o spremembah v njenih odnosih oz. življenju, ki nam jo je zaupala udeleženka začetnega ThetaHealing® seminarja ...

"Po seminarju se je dosti stvari postavilo na svoje mesto. Sem dosti bolj umirjena, razni strahovi so odpadli.

Tudi ljudje, ki jih srečujem so drugačni. Z enimi pa se oddaljujemo, ne čutim več neke povezave z njimi. Nismo se sprli ali karkoli … samo nimamo več toliko skupnega … Ne vem, tako pač čutim, pa verjetno oni tudi.

Opazila sem pa tudi da se je spremenil moj odnos do mame. To me pa malo žalosti. Ne vem zakaj, ampak se mi zdi na trenutke, mogoče tečna. Ne vem, če sem prav izrazila, kar čutim. Moram še malo pokopati, da najdem vzrok za to, ker se mi zdi, da je to krivično do nje, ki bi za nas in vnuke naredila vse.

Isto se mi zdi z taščo. Kar naenkrat je postala taka ukazovalna, zadirčna, ni ji prav to, ne ono. Pa ne glih do mene, bolj do tasta, sina in vnukov.

Glede odnosa mama in tašča pa se moram poglobiti vase in to raziskati. Verjetno je to zaradi tega, ker sem se jaz spremenila in mi več ne odgovarja ta njuna močna – mogoče preveč dominantna energija. Ne vem ... Bom pa definitivno delala na tem, da to rešim, ker si z njima želim dobrega odnosa še naprej.

Z vami bi rada delila še nekaj izkušenj. Sem se prejšnjič zbudila zjutraj s takim občutkom hvaležnosti in ne boš verjel do koga … Do mojega bivšega, kateremu sem določene stvari tako zamerila, sovražila sem ga – dobesedno! Ne sovražim ga več. Enostavo čez noč se je zgodilo. Hvaležna sem mu, da me je takrat pustil, saj drugače ne bi imela mojega moža, mojih otrok. Hvaležna sem za mojo družino, hvaležna sem mojemu možu, ki mi pusti, me podpira, da rastem. Tudi do ljudi, ki so me skozi življenje maltretirali, imam sedaj drugačen odnos. Prejšnjič sem kar naenkrat doživela občutek, da bi morala objeti in reči hvala moj sošolki, zaradi katere sem doživela veliko "osamljenih " dni, ko je zapovedala, da se nihče ne sme družiti z mano, ker sem se pač uprla njenemu vodstvu."

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.