Zakaj v življenju ne napredujemo hitreje, kot si želimo? (2.)

Imam kar nekaj zadev za razrešiti, pa ne vem, kako naj se lotim.
Pri določenih problemih se zataknem in ne morem sam/-a naprej.

(Nadaljevanje razmišljanja o ugotovitvah decembrske ankete.)

Verjamem, da so udeleženci marsikaterega seminarja, na katerem se uči določene tehnike, po seminarju navdušeni. Tudi udeleženci ThetaHealing® seminarjev so.

Toda kaj, ko se pri uporabi pridobljenega znanja po udeležbi rado zatakne in zato osebno ne napredujemo, kot bi si želeli.

Se vam je že zgodilo, da niste vedeli, kako se lotiti zadeve?

“Ni pomembno, da veš. Pomembno je, da veš, koga vprašati, če ne veš.”

Prav zato smo udeležencem seminarjev vedno na voljo za pomoč z nasvetom, kako se lotiti njihovega izziva! Tej možnosti radi rečemo “klic v sili” 🙂 Vam je ta izraz poznan, kajne? Napišeš mail, dobiš odgovor ali pa se dogovoriš za pogovor in zadevo lažje, predvsem pa hitreje razrešiš.

Super! Toda … Marsikdo si učitelja ne upa prositi za pomoč! Kaj lahko storiš v takem primeru? Odpraviš ta strah. Tega se učimo že na začetnem ThetaHealing® seminarju. Torej potrebno znanje vsak že ima.

Super! Toda … Kaj pa če se ti pri reševanju tega strahu zatakne in ne moreš sam naprej? Potem pa ti lahko na naših srečanjih pomaga drug ThetaHealing® praktik. Korist od take pomoči je večkratna. Praktik utrjuje pridobljeno znanje in pomaga tebi. Ampak potem pa vlogi zamenjata in ti pomagaš njemu razrešiti njegov izziv.

In tako s spoznavanjem izzivov, ki jih imajo drugi, in rešitev konkretnih primerov pridobivaš dodatna znanja, ki ti omogočijo preboje.

"Včeraj je bilo čudovito. Verjetno zame osebno tudi zato, ker sem "pošlihtala" temelje. Odkar sem uredila nekaj osnovnih stvari, sem pri delu s TH veliko bolj suverena, kar je res dober občutek. Odkrila sem, in ravno včeraj zjutraj to čistila, da sem imela nekaj zelo osnovnih prepričanj prav na dušnem nivoju. Danes se počutim bistveno lažje. Vem pa, da me marsikaj še čaka."

Povejte mi, prosim, sva z Anito še na kaj pozabila? Je še kakšna druga težava pri “prenosu teorije v prakso”?

Pravzaprav je. (Pre)pogosto se sploh ne zavedamo, da imamo težavo in da jo lahko razrešimo. Z drugimi besedami, ne zavedamo se, da lahko vplivamo na svoje življenje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.